Badestige til Brygge

Badestige til Brygge – Aluminium

Denne nyskapende og holdbare løsningen gir en sikker tilgang til vannet fra din brygge eller kai, og er like velegnet til både rekreasjonelle og redningssituasjoner.

Bryggetrappen består av en robust 4-trinns grunnmodul, med et praktisk bryggebeslag utstyrt med en smidig sleidefunksjon. Dette gir mulighet for enkel justering av stigens posisjon, og gir en høy grad av fleksibilitet.

Stigen er utformet for å tåle de utfordrende forholdene i et saltvannsmiljø, men vær oppmerksom på at den ikke bør brukes i klorholdig vann. Klor er kjent for å tære på aluminiumsmaterialet, noe som kan redusere produktets levetid.

Når stigen ikke er i bruk, kan den ganske enkelt trekkes opp av vannet. Dette forebygger unødvendig eksponering for vann og bidrar til å forlenge stigens levetid. I tillegg kan den også tas helt av, noe som gir ekstra fleksibilitet og sikkerhet. Trinnene på stigen er omhyggelig avrundet og montert i en lett vinkel, designet med brukerkomfort i tankene. Dette gjør dem behagelige å trå på, og de gir en stabil og sikker overflate å gå på.

Denne bryggetrappen er modulbasert, noe som gjør det enkelt å tilpasse og utvide den til ulike bruksområder og behov. Hvis du trenger en lengre stige, kan grunnmodulen enkelt utvides med ytterligere 4 trinn av gangen, med en maksimalt anbefalt lengde på 16 trinn. Dette gir et bredt spekter av tilpasningsmuligheter for både private og offentlige områder.

I tillegg tilbyr vi to ulike rekkverk. For rekreasjonsbruk, som for eksempel en badestige eller bryggetrapp, anbefaler vi vårt avrundede rekkverk. For mer krevende situasjoner, for eksempel som redningsstige på en strandpromenade, bro eller lignende, tilbyr vi et rett rekkverk. Dette gir ekstra sikkerhet og stabilitet, noe som er viktig i nødsituasjoner.

I sum er denne innovative bryggetrappen et kraftig verktøy for alle dine behov ved vannet, og tilbyr en perfekt kombinasjon av holdbarhet, funksjonalitet og fleksibilitet.

Badestige Bryggetrapp

Fordelene med å ha en badestige koblet til din flytebrygge

Å ha en badestige koblet til din flytebrygge bringer med seg en rekke fordeler. Her er noen av de mest betydelige fordelene:

Sikker tilgang til vannet: En badestige kan bidra til å gjøre tilgangen til og fra vannet sikrere og mer behagelig. Dette er spesielt viktig for barn, eldre og personer med nedsatt mobilitet.

Funksjonalitet og komfort: En badestige øker komforten ved å bade fra flytebryggen. Den gir en enkel og sikker metode for å komme seg ut av vannet etter svømmeturen, noe som ellers kan være utfordrende, spesielt når bryggen er høy over vannet.

Sikkerhet: I nødsituasjoner kan en badestige brukes som et redningsverktøy, og gi en rask og sikker vei opp på bryggen.

Bruksområder: En badestige gjør det enklere å utføre forskjellige vannaktiviteter som svømming, dykking, eller bruk av forskjellige typer vannsportutstyr.

Tilpassbarhet: Mange badestiger, som den aluminiumsmodellen nevnt tidligere, er modulbaserte. Dette betyr at de kan tilpasses og utvides i henhold til individuelle behov, noe som gir ekstra fleksibilitet og brukervennlighet.

Holdbarhet: Når laget av slitesterke materialer som saltvannsbestandig, eloksert aluminium, kan badestiger være ekstremt holdbare og motstandsdyktige mot tøffe værforhold og korrosjon, noe som øker deres levetid og reduserer vedlikehold.

Verdi: En flytebrygge med en permanent montert badestige kan også øke den totale verdien av eiendommen din. Den gir ekstra funksjonalitet og appellerer til en bredere brukergruppe, noe som kan være et salgsargument hvis du noen gang velger å selge.

I sum er det å ha en badestige koblet til flytebryggen din en smart investering. Den øker ikke bare sikkerhet og funksjonalitet, men også komfort og nytelse ved bruk av flytebryggen din.

Her kan du kjøpe badestige til din brygge