Båtlift med side roller
Båtlift-2
Båtlift-3
Båtlift-Side-roller
Båtlift-Side-roller
Båtlift-2
Båtlift-2
Båtlift-3
Båtlift-3
previous arrow
next arrow

BåtLift – Modulbasert båt dock plattform fra BulDock

Vår båtlift / båt dock plattform er et modulært system bestående av kuber, og kan designes i henhold til størrelsen på din båt. Det bygges opp av elementer på 50x50x40 cm. Dette systemet lar deg fortøye din båt på et enkelt vis, da du rett og slett bare kjører båten direkte fra vannet og opp på båtliften.

Slik holder du din båt tørr og fri for groe på en utrolig enkel og lettvindt måte. Har du en veldig tung båt, og sliter med å kjøre den opp kan man enkelt installere en vinsj i fronten av liften. Mange velger håndvisjer.

Kombinere båtlift med flytebrygge

Har du en eksisterende flytebrygge er det ingen problem å kombinere båtliften med denne. Det finnes mange slags koblingselementer og fester til slikt. Dessuten er båtlift en del av flytebryggesystemet BulDock, som er 100% kompatibel med båtliftsystemet.

Demonstrasjonsvideo av BulDock båtlift / båt dock:

 

Systemet er designet for å beskytte din båt mot potesielle farer ved fortøyning i vann. Båtliften kan benyttes til båter mange ulike lengder. Flytekapasiteten varierer med hvor mye elementer som er brukt. Normalt sett har man en flyteevne på 1000 kg til 5000 kg. I utgangspunktet har man rundt 368 kg flyteevne per kvadratmeter.

Enkelt vedlikehold med båtlift

Trenger du for eksempel å vedlikeholde din motor, kan dette gjøres på platformen, så det er ikke nødvendig å flytte din båt opp på land igjen. Med kubeplatformen på hver side, kan du forflytte deg rundt omkring båten. Du kan også installere en vinsj for tunge båter i front av båtliftsystemet.

U-Slide Båtlift

U-Slide er en båtlift i førsteklasses kvalitet

Spesialdesignet modulært dokkingssystem for å utvide produktserien av båtlifter, og for å møte et bredt spekter av behov. Derfor er det utviklet en ny innovativ «U-Slide» modulær båtplattform / båtlift med overlegen kvalitet og ekstra stabilitet for fartøyet ditt.

Det modulære designet gjør at du kan tilpasse det beste modulære tørrdokk-systemet for båten din med to forskjellige «U-Slide» -profiler, som gir vedlikehold av forskjellige vinkler på kjøl og skrog, noe som gjør modulsystemet til en fleksibel løsning som dekker nesten alle forskjellige typer båtmodeller.

Førsteklasses og mest holdbare modulløsning for tyngre og større båter. «U-Slide» båtlift-systemet vil beskytte båten mot uønskede kjemikalier og redusere vedlikeholdskostnader på grunn av opphopning av groe på skroget.

V-Slide Båtlift

V-Slide båtlift har et unikt design

BulDock Boats Slider V-Slide er et unikt tørrdokkeanlegg. Dens eksepsjonelle design forhindrer uforholdsmessig belastning på skroget ved å fordele vognens vekt jevnt. Boats Slider har ingen bevegelige deler som kan bli skadet eller kreve ytterligere vedlikehold.

Dette BulDock-produktet er designet for å imøtekomme dine behov, og gjør service av din båt eller vannscooter til en mye enklere og hyggeligere opplevelse.

 

Send Forespørsel

Kopirett © 1999 - 2024 - Sealine Products AS / Rotoplast.no

Personvern