Buldock flytebrygge
Buldock-flytebrygge
Buldock-flytebrygge
6
6
1
1
3
3
previous arrow
next arrow

BulDock Flytebrygge

BulDock flytebrygger kan brukes til alle typer overvanns konstruksjoner. Med sitt modulære design og enkle bruk, tilbyr BulDock forskjellige installasjonsalternativer avhengig av dine behov og miljømessige forhold for både kommersielle og individuelle brukere. Hvis du ønsker kan ekstra moduler bli lagt til ditt flytebrygge-system i etterkant.

Flytebrygge designet for tung last

På grunn av sin spesielle Polyethylene (PE) overflate, ser flytebryggene jevnere og mer attraktive ut i varmt sommervær. Hver enkelt modul (klosse) av BulDock flyter, og kan enkelt installeres. Du bygger din flytebrygge akkurat slik som du selv ønsker, avhengig av hva du har behov for.

Produktet er designet for tung last også, og har en flytekapasitet på ca 368 Kg per m². De øvre og nedre deler av konstruksjonen er koblet sammen med komposittdeler. Dødvekt med kjeder og eller påler brukes for å stabilisere konstruksjonen.

BulDock – En flytebrygge med mange bruksområder

BulDock flytebrygge har mange bruksområder på vannoverflaten. Den er produsert med rotasjonsteknologi, og er et foretrukket produkt på grunn av dens moderne utseende og miljøvennlighet. På grunn av sitt spesielle design, har BulDock muligheten til å bevege seg under ugunstige værforhold, og systemet vil ikke bli skadet.

Hver modul kan enkelt settes sammen med flere moduler, og man kan utvide eller redusere etter behov. Med sitt modulære design og brukervennlighet tilbyr BulDock installasjonsalternativer som er skreddersydd for indivuell bruk, behov og miljøforhold.

Ulike moduler som BulDock flytebrygge kan bygges av


Flytebrygge Element BulDock 50-50-40 H40

Cube BulDock H40

 

Materiale: High-density polyethylene (HDPE), UV Protection.

Overflate: Anti-Skli.

Dimensjoner: 50x50x40 cm (Lengde/Bredde/Høyde).

Vekt: 6.8 kg.

Flytekapasitet: 92 kg per kube eller 368 kg per m².

 

 

 

 


Flytebrygge Element BulDock 50-50-27 H27Cube BulDock H27

 

Materiale: High-density polyethylene (HDPE), UV Protection.

Overflate: Anti-Skli.

Dimensjoner: 50x50x27 cm (Lengde/Bredde/Høyde).

Vekt: 5.5 kg.

Flytekapasitet: 62 kg per kube eller 248 kg per m².

 

 

 

 


Flyebrygge Element Påleguide 50-50-40Pile Guiding Cube BulDock (Påleguide)

Materiale: High-density polyethylene (HDPE), UV Protection.

Overflate: Anti-Skli.

Dimensjoner: 50x50x40 cm (Lengde/Bredde/Høyde).

Vekt: 8 kg.

Flytekapasitet: 90 kg per kube eller 360 kg per m².

 

 

 

 

 


En demonstrasjon av flytebryggesystemet:


Ubegrensede muligheter

BulDock har en rekke fordeler i forhold til den etablerte konkurransen takket være det sterke engasjementet for innovasjon. Våre produkter er laget med banebrytende teknikker og teknologier for å levere et trygt, effektivt og holdbart flytebryggesystem.

Forpliktet til de høyeste kvalitetsstandardene og kontinuerlig forbedring, tester og forbedrer vi kontinuerlig produktene våre for å levere den beste verdien til våre kunder.

Kubene, byggesteinene til BulDock-systemet, er egnet for alle strandlinjer og kan monteres for å skape praktisk talt alle former i alle størrelser som passer til ethvert behov.

For BulDock er sikkerhet en absolutt prioritet. Systemene våre er grundig og regelmessig testet, har en anti-skli overflate, høy lastekapasitet og ingen metalldeler for å sikre en trygg og behagelig opplevelse.

Hvorfor velge en flytebrygge i PE-plast?

En flytebrygge er et alternativ til permanente betong- eller trebrygger. Den kan utformes akkurat slik man ønsker, med den ekstra fordelen av redusert vedlikehold, økt sikkerhet og ekstra plass til en rekke aktiviteter.

Dette flytende alternativet gir mange fordeler, inkludert kostnadsbesparelser og redusert installasjonstid. Den er laget av slitesterk PE-plast og krever ingen herdetid, noe som gjør at den kan installeres raskt og lettere.

Årsaken til at du velger en flytebrygge i PE-plast, er at den kan gi lett tilgang til et eksisterende vannforhold, så vel som til forskjellige vannmasser i innlandet.

Den er laget av svært holdbare materialer som vil overleve slitasje under tung bruk i mange år. Det er også enkelt å konstruere og installere, med minimal forberedelse nødvendig. Til slutt gir det et attraktivt og fleksibelt utseende.

BulDock flytbryggesystemer har 10 års garanti. De er pålitelige, trygge, enkle å montere og miljøvennlige. Kontakt oss for priser og tilbud.

 

Send Forespørsel

Kopirett © 1999 - 2021 - Sealine Products AS / Rotoplast.no

Personvern