Arbeidsplattform-3
Arbeidsplattform-3
Arbeidsplattform-1
Arbeidsplattform-1
Arbeidsplattform-2
Arbeidsplattform-2
Arbeidsplattform-4
Arbeidsplattform-4
Arbeidsplattform-5
Arbeidsplattform-5
Arbeidsplattform-6
Arbeidsplattform-6
previous arrow
next arrow

Flytende Arbeidsplattform og Flerbruksfartøy i ett

Mens de fleste moderne konstruksjoner utføres på tørr grunn, er det ganger man må bygge / vedlikeholde på vannet. Flytende arbeidsplattformer er grunnlaget for konstruksjon på vann og kan brukes til mange ulike formål.

Flytende pongtonger finnes overalt i disse dager, fra marinaer til fornøyelsesparker og til og med permanente steder. Flytende pongtonger er allsidige, holdbare og fungerer godt i alle disse situasjonene. Siden de er enkle å bruke, kostnadseffektive og vedlikeholdsfrie, har de blitt bredt tatt i bruk som et alternativ til faste dokker. Modulære pongtongflottører kan bygges med forskjellige materialer, flyteenheter, gangdekke og konfigurasjoner avhengig av bruksområdet og funksjonskrav.

Flytende arbeidsplattform

Flytende Arbeidsplattformer

Den flytende pontongen er ikke det eneste alternativet. Det finnes et annet alternativ, nemlig flerbruksfartøyet Nordic Seahunter. Dette fartøyet er ekstremt stabilt og godt egnet for operasjoner som krever høy lastekapasitet og fleksibilitet. Med bare noen få trinn kan fartøyet gjøres om til en arbeidsplattform. Dette gjør at flere fartøyer kan kobles side ved side eller én etter én. Fartøyets dekk er dekket med anti-skli materiale.

Nordic Seahunter kan også brukes til mange forskjellige operasjoner, som krever både vekt og volum. Nordic Seahunters lette, manøvrerbare og gjennomtenkte design gjør den ideell for innsamling av plastavfall og oppryddingsoperasjoner ved kysten, i elver og innsjøer. I tillegg kan fartøyet enkelt brukes som en plattform til arbeide på kaianlegg, vedlikehold av skipssider og mye mye mer.

Allsidige og miljøvennlige

Nordic Seahunters kan utstyres med påhengsmotorer med lange stammer. Flere fartøyer kan kombineres for å oppnå høyere lastekapasitet eller et bredere spekter av funksjoner. Fartøyene kan brukes i mange ulike situasjoner, og på grunn av deres katamarandesign er fartøyene godt egnet for oppgaver i grunt og smalt farvann. Disse flerbruksfartøyene er allsidige og kan brukes på mange måter på grunn av deres solide, robuste egenskaper.

Skrogene er laget av et rotasjonsstøpt plastmateriale som tåler mye bruk og ekstreme temperaturer. Innledende vedlikehold er ikke nødvendig. Fartøyene kan stables oppå hverandre for transportformål. Skroget er laget av én enhet Icorene Polyethylene. Dette materialet er svært slitesterkt, UV-stabilt, og tåler ekstremt høye og lave temperaturer.

Nordic Seahunters kan pulveriseres og resirkuleres. Nordic Seahunters kan komme med spesialtilpasset tilbehør som er skreddersydd etter kundens behov og krav.

Allsidig flytende arbeidsplattform

Fordelene med en flytende plattform

Flytebrygger har en lang rekke bruksområder. Flytebrygger er enkle å modifisere og legge til moduler. De kan også fjernes for dårlig vær eller årstiden. Disse bryggene er flotte for strandlinjer som har varierende vannstand. Flotasjon gjør at dokken kan bevege seg med vannet. De kan også brukes som arbeidsplattform.

Fordeler med en båt som flytende arbeidsplattform

På grunn av sitt stabile og brede design er Nordic Seahunter godt egnet for vedlikehold og kaiarbeid. Du kan tilpasse den for oljevernberedskap eller oppryddingsoppgaver. Dette fartøyet er også ideelt for å rydde opp søppel og plast fra strender og andre områder med begrenset tilgang.

En båt som Nordic Seahunter gir flere fordeler enn en flytebrygge. Påhengsmotoren lar deg kjøre båten hvor du vil. Båten kan også brukes i andre områder. Den kan også enkelt gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. Nordic Seahunter er i stand til å tilby både en båt og en arbeidsplattform med utallige bruksområder og muligheter.

Kopirett © 1999 - 2024 - Sealine Products AS / Rotoplast.no

Personvern