Buldock flytebrygge
Buldock-flytebrygge
Buldock-flytebrygge
6
6
1
1
3
3
previous arrow
next arrow

Hvordan bygge en flytebrygge på riktig måte?

Når du bygger bryggen din, er det noen viktige ting du bør huske på. For å beskytte flytebryggen din bør du bruke tykke biter treverk. Fest en kjede til hvert hjørne for å koble blokkene til en gruppe. Når bryggen er montert, vipp den rundt og plasser den i ønsket forankring. Du bør stramme kjedet i enden og holde det på plass for å sette det opp riktig. 50-60 cm ekstra bør være igjen for justeringer når du monterer dokken.

Forankring av en flytebrygge

Å forankre flytebryggen din er avgjørende, og det er et av de mest oversette områdene i en brygge. Selv om betongankre fungerer bra, mister de omtrent en tredjedel av vekten under vann, og det er derfor det er viktig å sjekke vekten av ankrene regelmessig. Betong er mottakelig for rust, og festekjeden, sjakkelen og andre deler er også utsatt for rust.

Men den vanligste måten å sikre en flytebrygge på er å bruke betongankere. Disse bør være store nok til å bære vekten av dokken og være sikret med galvaniserte kjettinger. Ankrene skal være på kryss og tvers, og du må fortsette å justere dem når vannstanden går ned. En annen måte å forankre en flytebrygge på er ved å bygge en landgang. Disse kan brukes til å spenne over avstanden fra land til kai, og er ofte utstyrt med rekkverk.

bygge flytebrygge

Velge riktig materiale når du skal bygge en flytebrygge

Det er viktig å velge riktig materiale for å bygge en flytebrygge av flere grunner. Mens en trebrygge er det mest tradisjonelle alternativet, kan du finne mange moderne materialer som er like holdbare og effektive. I motsetning til tre, som kan være sårbart for vannskader, er moderne materialer bemerkelsesverdig motstandsdyktige mot elementene. Et av de beste alternativene er høydensitetspolyetylen (HDPE), som er bemerkelsesverdig værbestandig og krever minimalt med vedlikehold.

Velge riktig type dekke

Når du velger riktig materiale for dekket til din flytebrygge, må du vurdere utseendet, vedlikeholdet og levetiden. Kompositt- og plastdekke krever lite eller ingen vedlikehold. Både kompositt og plast er imidlertid dyrt. Avhengig av budsjettet ditt, kan det være lurt å vurdere terrassebord i stedet, selv om dette krever mer vedlikehold.

Inspiserer sjøbunnen før bygging

Før du begynner å bygge brygga, inspiser innsjøen for riktig vanndybde. Flate og sandete innsjøer er ideelle, men steinete innsjøer kan forårsake problemer. Havnivået stiger og faller naturlig med tidevannet, noe som gjør at vannstanden endres regelmessig. Hvis forskjellen er minimal, kan du bygge en stasjonær brygge. Hvis vannstanden varierer ofte, kan det imidlertid være lurt å vurdere en flytebrygge.

Buldock flytebrygge

Et enklere alternativ med Buldock

BulDock kan enkelt installeres hvor som helst, selv i områder som har hyppige bølger eller varierende vindforhold. BulDock-kuber kan brukes under ugunstige værforhold på grunn av deres fleksibilitet på bølger.

Det er to størrelser tilgjengelig: 50 x 50 x 40 cm eller 50 x 50 x 27 cm. BulDock er laget av polyetylen med høy tetthet ved hjelp av blåsestøping. Disse råvarene er UV-bestandige og 100 % resirkulerbare. De er også motstandsdyktige mot syrer, gasser, hydrokarboner, korrosjon og sur nedbør.

BulDock modulære docksystem integreres enkelt i eksisterende dokker. Den kan også raskt og enkelt installeres og rekonfigureres. Konfigurasjonsoppsettet kan også enkelt endres. BulDock kan brukes til personlige og kommersielle formål, så vel som i mange andre bruksområder, for eksempel oppdrettsanlegg eller svømmebassenger, havneløsninger eller vannsportkomplekser.

Fleksible flytebrygger

BulDock-moduler er fleksible og kan brukes til å lage forskjellige design. Ved å bruke plattformsystemene kan du lage fritidsområder på stranden din. Hver kube er forbundet med fire punkter. Fire kuber kan kobles sammen med en tilkoblingsstift. Du kan tilpasse systemet ved å bruke forskjellige tilkoblingsmetoder, avhengig av miljøet.

De modulære flytende kubene vi tilbyr er laget av høydensitet, formblåst polyetylen (HDPE). Våre flytende kuber kan settes sammen raskt og er tilgjengelige i fargene blå, grå, beige og oransje.

Hvis du ser etter en flytebrygge av høy kvalitet som vil dekke alle dine behov, er BulDock flytebrygge et utmerket valg. Dette bryggesystemet er laget av ny generasjon HDPE og er trygt å bruke takket være dens anti-skli overflate. Dens modulære design gir enkel konstruksjon, selv om du er en nybegynner når det kommer til å bygge flytebrygger.

Send Forespørsel

Kopirett © 1999 - 2024 - Sealine Products AS / Rotoplast.no

Personvern