Hvorfor bruke en båtlift? Her er 4 gode grunner

4 gode grunner til å investere i en båtlift

Mange båteiere er usikre på om de skal investere i en båtlift. La oss starte med å forklare hva en båtift er for å hjelpe deg med å avgjøre om det er riktig for deg. En båtlift lar deg løfte båten fra vannet. Industri-båtlifter er mekaniske innretninger med motorer og heiser som fysisk lar deg løfte båten fra vannet.

Båtlifter i form av platformer, lar deg kjøre båten opp av vannet for å docke den oppå plattformen. Disse er mer brukt til mindre fritidsbåter, og kan bygges så lange og brede som man ønsker.

Disse enhetene har mange fordeler og kan øke båtens levetid betydelig. Dette er tre hovedgrunner til at båteiere bør vurdere en båtlift.

  1. Vannabsorpsjon

Det kan virke naturlig å lagre båten i vann i starten, men dette kan forårsake rask forringelse av båtens eksteriør. For det første kan konstant eksponering for vann forårsake skade på den nedre delen av båten. Du må også fjerne groe med jevne mellomrom.

Det er også et spørsmål om utseende. Uansett hvor mye penger du har investert i båten din vil du at den skal se så bra ut som mulig. Malingen på bunnen av båten din vil sannsynligvis forringes raskere uten en båtlift. Båtlifter kan bidra til å beskytte båtens utseende og videresalgsverdier. Pengene du sparer på utvendig vedlikehold kan være betydelige.

  1. Svingninger i vannstanden

Tidevann kan være et problem avhengig av hvor du bor. Disse svingningene kan være små eller store, men de kan ha en innvirkning. Båten din kan bli alvorlig skadet av stormer eller sesongmessige endringer. En båtlift plattform hever og senker båten din i forhold til havnivået, slik at den alltid ligger tørt.

Det kan være vanskelig å komme seg inn og ut av båten på grunn av vannstandssvingninger. Det kan også være farlig å gå ombord og gå av i turbulent vann eller ved høyvann. Båtlifter er et godt alternativ. Du kan stabilisere båtens bevegelse i alle situasjoner ved å bruke en båtlift og heve og senke den slik at du lett kommer deg ut.

Båtlift-3

  1. Tidsbesparelser

En båtlift er en fin måte å spare tid og komme seg inn og ut av vannet. En båtlift fra BulDock lar deg kjøre rett ut i vannet fra docken. En båtlift gjør det mye lettere å inspisere skroget for sprekker eller lekkasjer, samt å gjøre vedlikehold på båten. En vedlikeholdssjekk er en god idé hvis båten din har vært ute av vann en stund.

  1. Spare penger

En båtlift plattform vil spare deg for masse penger i det lange løp. Du holder båten din tørr, fri for groe, og utfører vedlikehold som om den skulle stå på land. Plattformen lar deg kjøre båten opp så snart du er ferdig med å bruke den, og da vil plattformen flyte opp og ned i henhold til tidevannet, og båten forblir tørr.

Send Forespørsel