Hvorfor Skyter Vannscootre Vann Opp i Luften?

Ingenting slår den friheten og begeistringen du får av å ta en vannscooter ut på en tur på en varm sommerdag, spesielt med vannfontenen som skyter og spruter opp i luften. Men hvorfor spruter vannscootere vann opp? Hvis du noen gang har lurt på skal du nå få det riktige svaret.

Vannet du ser sprute opp fra baksiden av en vannscooter skjer av to årsaker. Det er både for å gjøre det slik at andre båtfolk kan se deg, og et utslipp av vann som har blitt brukt til å kjøle motoren.

Vannscooterulykker er vanlige, og en av de største årsakene til skader er kollisjoner. Kollisjoner på vannet kan skje av mange årsaker, inkludert din egen hensynsløshet, men også andre som ferdes på vannet.

Vannstrålen ble i sin tid utviklet av Yamaha som en kombinert sikkerhetssystem og kjølesystem for motoren.

Når vannet blir trukket inn i vannscooteren, vil noe av det passere over motoren og inn i vannkjølesystemet. I mange Kawasaki-modeller vil det brukte vannet da bli kastet ut fra siden. Andre merker vannscooter skyter kjølevannet ut på baksiden i en sky som noen ganger er mellom 1,5 – 2,5 meter høy.

Ved å få vannspruten ut av vannscooteren, har du trygghet i å vite at motoren blir kjølt ned og det ikke fins blokkeringer i vannkjølesystemet.

Beskytt din vannscooter mot skadelig saltvann, rust og korrosjon med en vannscooter dock. Vi forhandler Jet Slider fra Buldock.

Send Forespørsel