BulDock-Gallery-Jet-Slider-400-19
BulDock-Gallery-Jet-Slider-400-19
BulDock-Gallery-Jet-Slider-400-02
BulDock-Gallery-Jet-Slider-400-02
created by dji camera
created by dji camera
previous arrow
next arrow

Vannscooter dock «Jet Slider» fra BulDock

Bevar din vannscooter med vår unike vannscooter dock «Jet Slider» fra BulDock. Dette dokkingsystemet består av flyteelementer i Polyethylene plast (PE) med eller uten ruller i bunnen. Slik kan du enkelt tørrdokke din vannscooter ved å bare kjøre direkte fra vannet og opp på docken.

BulDock  «Jet Slider» er et unikt tørrdokk-system for vannscooter. Dens eksepsjonelle design forhindrer uforholdsmessig belastning på skroget ved å fordele vekten av vannscooteren jevnt. Jet Slider har ingen bevegelige deler som kan bli skadet eller krever ytterligere vedlikehold.

Dette produktet er designet for å imøtekomme dine behov, og gjør service av vannscooteren din til en mye enklere og hyggeligere opplevelse.

Jet Slider kommer i 3 ulike modeller. Jet Slider 350, Jet Slider 400 og Jet Slider 450 Twin. Sistnevnte er til bruk for 2 vannscootre samtidig.


Jet Slider vannscooter dock spesifikasjoner:

Jet-Slider-350 vannscooter dock

Jet Slider 350

Materiale: High Density polyethylene (HDPE), UV Protection

Dimensjoner: 350 x 150 x 27cm (Lengde / Bredde / Høyde)

Vekt: 135 kg

Farger: Grå eller Beige

 

 


Jet-Slider-400 vannscooter dock

Jet Slider 400

Materiale: High Density polyethylene (HDPE), UV Protection

Dimensjoner: 400 x 150 x 40cm (Lengde / Bredde / Høyde)

Vekt: 180 kg

Farger: Grå eller Beige

 

 


Jet-Slider-450-Twin vannscooter dock

Jet Slider 450 Twin:

Materiale: High Density polyethylene (HDPE), UV Protection

Dimensjoner: 450x450x40cm (Lengde/ Bredde / Høyde)

Vekt: 540 kg

Farger: Grå eller Beige

 

 

 


En vannscooter dock er et must for utleiere

Interessen for vannscooter vokser i Norge, og nye gründere utnytter trenden innen denne vannsporten. Hvis du er en av dem som starter et utleiefirma, er vi her for å hjelpe.

Selv om du er en erfaren forretningsmann, kan du oppdage at jo bedre vedlikehold og stell av utstyret ditt, jo lenger vil denne investeringen gi avkastning i din forretning.

En av varene vi ønsker å fokusere på er våre vannscooter docker. I tillegg til behovet for båtlift, ser vi ser at mange vannscooter-utleiere bruker denne typen dokkingutstyr. De gjør det hovedsakelig av to grunner. En, det gjør dokking for amatørførere mye enklere og raskere, og to; det reduserer slitasje på utstyret som igjen krever mye mindre vedlikehold av skroget.

Med denne enheten kan du forbedre kundens opplevelse på vannet enormt og derfor få virksomheten din til å vokse. Denne viktige og praktiske gjenstanden forenkler rett og slett bruken av vannscooter. Utsetting blir enklere og tryggere.

Selv om litt trening er involvert for brukeren, er det ikke en vanskelig oppgave, og de vil sette pris på at det er lettere å komme seg inn og ut i vannet. Driften kan mestres på få minutter. Med tilstrekkelig gåplass rundt scooteren, gjør dette vannscooter docken til et uunnværlig utstyr.

3 grunner til å skaffe en vannscooter dock

Utsetting og dokking er mye enklere. Når du trekker deg opp til en båthavn, må du passe på fenderne, bryggelinjene, høyden på kaien og om klossene vil være for langt fra hverandre til å sikre både fronten og baksiden av fartøyet ditt. Med en vannscooter dock, kjører du bare rett opp av vannet.

Jet Slider dockene holder din vannscooter ute av vannet. Vannscootre er laget for å bevege seg gjennom vannet, ikke ligge i det. Langvarig eksponering for saltvann, og til og med ferskvann, vil gi en stor fare for korrosjon. Dette påvirker ytelse, kraft, sikkerhet og selvfølgelig levetiden til din vannscooter.

Flytende vannscooter docker som Jet Slider, gjør at du kan få dem ut av vannet uten bruk av lifter eller vinsjer. Du kan spyle dem, sikre dem, og så er du klar til neste gangs bruk.

Allsidighet. I motsetning til faste dokker, kan du enkelt konfigurere flytende dokker for å dekke dine behov, og omkonfigurere for å dekke dine behov når de endrer seg. De kan også tilpasses til et bredt spekter av vann- og landforhold.

Hvis du for eksempel har store vannstandssvingninger, følger en Jet Slider enkelt vannstanden. En slik dokk er enkel å montere og lett å fjerne / omplassere / bytte, og er et ideelt tillegg til din flytebrygge.

Vannscooter docken gir høy stivhet og uovertruffen brukervennlighet. Videre gjør en spesiell design at jetskien enkelt kan kjøre opp på den og raskt kjøre ned i vannet. Jet Slider vannscooter dock har høy ytelse, da den tåler en belastning på 1200 kg. Den er enkel og rask å installere og demontere, samt lett å vedlikeholde. Krever ingen spesiell omsorg.

Som en ekstra fordel er Jet Slider laget av høystyrke polyetylen, derfor er de motstandsdyktige mot ultrafiolett stråling og er ikke utsatt for korrosjon. På grunn av den lette vekten kan pongtonger enkelt transporteres.

 

Send Forespørsel

Kopirett © 1999 - 2024 - Sealine Products AS / Rotoplast.no

Personvern